Spørgsmål

Gulvafhøvling og ludbehandling nær ved Brønshøj

Min kæreste og jeg har lånt en stuelejlighed i Brønshøj mellem Vanløse og Husum. Det er fra år 1977 og har behov for en kærlig hånd med reparation plus forbedring af vinduer, maling af træværk, lofter og vægge, oprydning og bortkørsel samt afslibning af gulve. Vi kunne ønske os at få en billig afslibning pris på afslibning af privatboligens plankegulve og parketgulve. Boligen er på 174 m2, hvoraf 108 m2 er plankegulve og parketgulve, som bør have en gulvslibning og efterbehandling. Vi har overvejet sæbe, lak, olie eller lud, men vil gerne høre hvad der anbefales. Der er plankegulve og parket over alt, som er fordelt på vinkelstue, 3 værelser, gang og køkken alrum. Min fætter i Glostrup har et andelshus med lyse parket og plankegulve, der har fået lud og gulvolie, og det skal vi have en billig gulvafhøvling priser på.

Gulvslibning og lakbehandling nær ved Hvidovre

Jeg har lånt en lejlighed i Hvidovre mellem Avedøre og Brødbyøster. Det er fra år 2001 og har brug for en renovering med istandgørelse og forbedring af kloak, maling af vægge, karme og lofter, nedbrydning af carport samt afslibning af trægulve. Vi kunne ønske os at få en billig slibning pris på opfriskning af vore parketgulve. Hjemmet er på 168 m2, hvoraf 65 m2 er gulve, der skal have en afslibning af gulve og behandling. Vi har spekuleret på sæbe, lak, olie eller voks, men vil gerne høre hvad i tilråder. Der er sildebensparket over alt, der er fordelt på stue, 3 børneværelser, mellemgang og køkken alrum. Min kusine i Rødovre har en pensionistlejlighed med lyse parket og plankegulve, der har fået lud og hvid olie, og det bør vi have en billig gulvslibning pris på.

Høvling samt efterbehandling på Amager

Min datter har købt en penthouselejlighed på Amager tæt ved Kastrup og lufthagnen. Det er fra år 1997 og behøver en istandsættelse med istandsættelse og forbedring af varmepumpe, maling af træværk, vægge og lofter, isolering og gulvafslibning. Vi har brug for at få en billig gulvafslibning priser på slibning af boligens plankegulve og parketgulve. Bopælen er på 162 m2, hvoraf 62 m2 er trægulve, der bør have en afslibning og overflade. Vi har funderet over olie, sæbe, lak eller lud, men vil gerne høre hvad der anbefales. Der er bræddegulve over det hele, der er fordelt på stue, 3 børneværelser, mellemgang og køkken alrum. Min søster i København har en pensionistbolig med lyse plankegulve, der har fået natur lud og gulvolie, og det skal vi have en billig afslibning priser på.

Gulvafslibning og overfladebehandling nær ved Måløv

Vi har købt et vinkelhus i Måløv imellem Ballerup og Vksø. Det er fra år 1989 og skal have en den helt store omgang med istandgørelse og istandsættelse af mur, maling af vægge, opførsel af hønsehus samt gulvafhøvling. Vi kunne ønske os at få en billig gulvafhøvling pris på afslibning af boligens bræddegulve. Området er på 146 m2, hvoraf 92 m2 er parketgulve, der skal have en afslibning og overflade. Vi har funderet over lak, olie, sæbe eller voks, men vil gerne høre hvad i tilråder. Der er parket over alt, som er fordelt på stue, 4 børneværelser, mellemgang og køkken alrum. Min bror i Bagsværd har en lejlighed med lyse parketgulve, der har fået hvid lud samt gulvolie, og det skal vi have en billig afslibning priser på.

Afhøvling, gulvafslibning og ludbehandling i Greve

Min søn har lejet et hus i Greve tæt på Hundige og Solrød. Det er fra år 2002 og trænger til en opfriskning med udbedring samt udskiftning af vinduer, maling af lofter, vægge og karme, opsætning af nyt plankeværk og afslibning af trægulve. Vi har brug for at få en billig afhøvling priser på renovering af boligens plankegulve og parketgulve. Boligen er på 131 m2, hvoraf 92 m2 er parket, der skal have en gulvslibning og overfladebehandling. Vi har spekuleret på lak, olie, sæbe eller voks og lud, men vil gerne høre hvad der kan tilrådes. Der er parket over alt, der er fordelt på storstue, 2 soveværelser, entré og køkken alrum. Min fætter i Ishøj har en hjørnelejlighed med lyse gulve af træ, der har fået hvid lud samt olie, og det bør vi have en billig gulvafslibning pris på.