Gulvbehandling eller efterbehandling af trægulve

Gulvbehandling er ikke et ‘must’ men det tilrådes alligevel. Alle nyafslebne trægulve må have en eller anden form for overflade, idet råt og ubeskyttet træ hurtigt forgår og bliver grimt og svært at have med at gøre.

Hvorfor gulvbehandling?

a-gulve gulvbehandling efterbehandlingEt trægulv udsættes for megen belastning ved daglig brug, og derfor er det nødvendigt med en overfladebehandling som beskyttelse. Der findes en række muligheder at vælge imellem, om det så er farve, struktur eller rengørings venlighed der prioriteres. De gængse typer gulvbehandling er:

Der kan vælges imellem naturfarvet eller med hvid pigment. Ønskes et mørkere trægulv kan der med fordel anvendes bejdse.

Gulvbehandling tilrådes til ethvert trægulv

Med en gulvbehandling kan et trægulv få lige nøjagtig det udseende som man kunne ønske. Om end det skal være mørkere, lysere, mere blankt eller måske rustikt? Ja, så er der næsten ingen grænser for muligheder. Hvid olie, hvid lak og hvid lud er meget populære overfladeløsninger som virkelig kan gøre en forskel for ethvert trægulv.

Benyt et gulvfirma med erfaring

At påføre en gulvbehandling kræver viden og træteknisk kunnen. Vi oplever ofte i vores daglige virke, kunder som har efterbehandlet deres trægulve forkert. Det gælder for eksempel lakerede gulve hvor der er blevet ‘helligdage’ eller oliebehandlede trægulve som er skjoldet og nærmest lakeret. Alt dette kan undgås ved at benytte en fagmand, en professionel gulvmand.

Ring og få en snak og gode råd

Vi hjælper gerne med en vurdering og snak om dine trægulve. Efterlyser du viden, muligheder og inspiration til opfriskning af dit trægulv, så er det forståeligt. Det er næsten en jungle at finde ud af de mange muligheder som er nævnt ovenfor, og det er naturligvis her at vi kan hjælpe. Husk at enhver henvendelse til os er gratis og helt uforpligtende.

Læs mere om de enkelte former for gulvbehandling, eller kontakt os gerne for yderligere information.