Gulvafslibning og billig afslibning priser København

a-gulve.dk gulvafslibning efterbehandling erfaringGulvafslibning og gulvbehandling af trægulv er ikke svært såfremt man ved hvordan det skal gøres. En gulvafslibning stiller krav om en masse erfaring og god fysik.  Trægulve der er ud over det sædvanlige er meget tidskrævende. For eksempel  at det er meget ujævnt, behandlet med en gammel fernis eller fyldt med søm.

Billig gulvafslibning priser får du lige her

Billig gulvafslibning priser København får du lige her. Hos A Gulve kan du være sikker på at få billig gulvafslibning priser som er virkelig attraktive. Konkurrencedygtige priser hvor kun de færreste andre gulvfirmaer kan være med. Alt gulvarbejde udføres i allerbedste kvalitet af dygtige gulvfolk med mange års erfaring.

Forholdsregler ved gulvafslibning

Gulvafslibning i lejligheder kan være til gene for naboer på grund af den meget støj. I de fleste parcelhuse er der længere til naboerne. I de tilfælde hvor støj vil kunne høres af naboerne er det en god ide at advare. Vi har en tommelfingerregel, der siger, at vi kan afslibe 8 – 10 kvm i timen. Derfor vil en afslibning i en mindre lejlighed vil som regel kun larme i formiddagstimerne ved gulvafslibning. Gulvafslibning støver, og selvom de nye  slibemaskiner som bruges idag er effektive støvsamlere, så vil der alligevel komme lidt støv. Så fjern alt inventar, og hold døre lukket til andre rum, hvis de er møbleret. Inden gulvafslibningen udføres, tjekker vi gulvet for søm. Eventuelle søm dykkes eller fjernes inden vi går igang.  I modsat fald vil de ødelægge slibepapiret og i værste fald valsen på gulvslibemaskinen.  Eventuelle søm der vil komme frem under slibe processen dykkes med en dyknagel.

Gulvafslibning og gammel fernis

Fernis blev brugt som gulvbehandling før lak blev opfundet i 1950. Og fernis er meget besværligt at afslibe, idet konsistensen ændre sig ved den naturlige varmepåvirkning som afslibningen frembringer. Derfor kræver det erfaring og en del ekspertise at fjerne en gammel fernisbelægning. I værste fald er det nødvendigt at gøre brug af en gulvafhøvling frem for gulvafslibning, men det er en detalje som vore kunder ikke skal bekymre sig om.  Gamle, hule og ujævne trægulve kan også have behov for en gulvafhøvling frem for en gulvafslibning, men det er noget vi vurderer på stedet.

Gulvafslibning af parketgulve

Parketgulve kan med fordel afslibes og gøres flotte. Ved en gulvafslibning bliver trægulvet meget lyst, og for at bibeholde den lyse farve kan gulvet med fordel ludbehandles. Der findes en række forskellige former for gulvbehandling som kan vælges ud fra smag.

  • Olie
  • Lud
  • Lak

 

Fordelen ved en gulvafslibning!

Har dit trægulv helt mistet dets naturlige udseende, så kan en gulvafslibning i langt de fleste tilfælde frembringe træets oprindelige look.  Vi er specialister og tilbyder professionel gulvafslibning og rådgivning. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, og du er godt på vej. Husk vi har altid billig gulvafslibning priser, som du næppe kan sige nej til. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.